Predstavitev podjetja Timiko d.o.o.

Družba Timiko d.o.o. je bila ustanovljena leta 2009. Prvih pet let smo delali izključno kot kooperanti za druge družbe na področju servisiranja toplotne in hladilne tehnike. V želji po večji neodvisnosti smo se v začetku leta 2014 odločili za samostojno pot. Ta pot je seveda bolj zahtevna prinaša pa tudi veliko prednosti. Naše stranke so v največji meri fizične osebe - gospodinjstva in manjša podjetja.

Do sredine leta 2014 smo se pri svojem delu popolnoma specializirali za servisiranje plinskih, peletnih in oljnih kotlov ter klimatskih naprav.

V mesecu juliju 2014 pa smo začeli pisati novo zgodbo poslovanja naše družbe. Razlog za to je bila znana proizvajalka peči na drva in pelete - italijanska družba NORDICA EXTRAFLAME. Povabili so nas namreč k poslovnemu sodelovanju na področju servisiranja njihovih izdelkov v garanciji in izven garancije.

To je bil za našo družbo hkrati tudi prelomni trenutek saj je sodelovanje s tako znanim proizvajalcem velika čast hkrati pa tudi velika odgovornost. Zavedali smo se, da bomo svoje poslovanje morali prilagoditi njihovim zahtevam – to pomeni še večjo osredinjenost na določeno vrsto izdelka in energenta.

Vsa naša predvidevanja so se tudi uresničila in prav zaradi tega smo zaradi omejenih kapacitet in strogih zahtev italijanskega proizvajalca NORDICAEXTRAFLAME morali delež naše dejavnosti na področju servisiranje oljnih gorilcev in klimatskih naprav temu primerno prilagoditi.

Vemo, da je samo s specializacijo mogoče doseči visoko kakovost storitev. Vemo, da so stranke vse bolj zahtevne - za plačilo zahtevajo kvalitetno opravljeno storitev.

Zavedamo se, da je najboljša reklama zadovoljna stranka in svoje poslovanje gradimo prav na tem.

Našo kakovost storitev nadgrajujemo s stalnim izobraževanjem na področju ogrevanja kar od nas kot izvajalca servisnih storitev zahteva tudi zakonodaja. Naša največja referenca je 4000 zadovoljnih gospodinjstev in v tem vidimo tudi svojo prihodnost.

TIMIKO TEAM