/Kotli/peči na drva
Kotli/peči na drva Nordica Extraflame

Obiščite spletno stran Nordica Extraflame za bolj podrobno predstavitev kotlov na drva. Na voljo vam je 60 različnih modelov za vse vrste okusov in potreb.

Kotli/peči na pelete Nordica Extraflame

Ta hip so najbolj prodajni kotli na pelete, saj omogočajo samodejno doziranje in vzdrževanja ognja. Nordica Extraflame vam ponuja 29 različnih modelov. Tudi take kotle, ki imajo Wifi povezavo do interneta in oddaljen pametni nadzor.

/Kotli/peči na pelete
/Kombinirani kotli
Kombinirani kotli Nordica Extraflame

Za vse tiste, ki se ne morete odločiti ali bi kupili kotel na drva ali kotel na pelete, vam Nordica Extraflame ponuja kotel, ki uporablja oboje - drva in pelete.

Kuhalni kotli/štedilniki Nordica Extraflame

Se še spomnite kako ste se kot otrok greli v babičini kuhinji med tem, ko je pripravljala kosilo na kuhalnem kotlu? Tovrstne peči je še vedno možno kupiti. Nordica Extraflame vam ponuja 20 različnih modelov od klasičnih oblik do modernih potez.

/Kuhalni kotli/štedilniki
/Kamini
Kamini Nordica Extraflame

Nordica Extraflame vam ponuja 20 različnih kaminov na drva. Vložili so veliko truda v sam izgled, da bo kamin sovpadal z različnimi zasnovami prostorskih interierjev.

Vgradni kamini Nordica Extraflame

Če vam je ponudba obstoječih oblik kaminov premalo, vam Nordica Extraflame ponuja 39 različnih vgradnih kaminov, kjer boste vi ustvarili zunanjo podobo stene in okvirja, ter si tako pričarali unikaten kamin, ki ga boste imeli samo vi.

/Vgradni kamini
/Kotli za centralno ogrevanje
Centralno ogrevanje Nordica Extraflame

Za ekonomično zanimivo ogrevanje na pelete vam Nordica Extraflame ponuja kotel treh različnih moči, ki vam bo omogočilo ogrevanje celotne hiše.